R3LAXPLZ ~ The Flying Nerd

Hej där!

Jag heter Alexander Rosengren, men många känner mig under mitt professionella namn, R3LAXPLZ [Relax Please]. Jag har en djup bakgrund och erfarenhet inom IT-branschen och har skaffat mig en expertis inom att skapa skräddarsydda webblösningar för mina kunder.

Min passion ligger i att bygga professionella, användarvänliga och estetiskt tilltalande webbplatser som speglar varje kunds unika behov och visioner. Med expertis inom HTML, CSS, JavaScript, PHP och många andra relevanta teknologier, bygger jag både imponerande framsidor och väl fungerande bakändar för webbplatser.

Men mitt arbete slutar inte vid webbutveckling. Jag erbjuder också tjänster inom SEO (sökmotoroptimering) för att förbättra din synlighet på Google och andra sökmotorer, vilket kan leda till ökad trafik till din webbplats och fler potentiella kunder. Efter att vi har slutfört ett projekt, erbjuder jag även kontinuerligt underhåll och support för att se till att din webbplats håller sig uppdaterad och fungerar optimalt.

Jag är stolt över mitt engagemang för kvalitet och min förmåga att överträffa kundernas förväntningar, vilket kan ses i de många framgångsrika projekten jag har haft äran att arbeta med.

Jag skulle vara mer än glad att träffas och diskutera dina specifika behov och visioner för din webbplats. Om du har några frågor eller vill boka ett möte, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en webbplats som du verkligen kan vara stolt över.

Med vänliga hälsningar,

Alexander Rosengren
IT-Konsult & Webbutvecklare hos R3LAXPLZ

Kontakta Mig

Referenser från klienter