Varför Välja Oss?

Med över 10 års erfarenhet kan vi med säkerhet säga att vi vet hur man tar hand om taket på ett effektivt och pålitligt sätt. Vi strävar alltid efter att lämna våra kunder nöjda och skapa ett leende på deras läppar. Vi är stolta över att erbjuda enastående tjänster och kundservice som överträffar förväntningarna.

1000000
Över 1 miljon m² målade tak
5500
Över 5500 genomförda takinspektioner
35000
Sparat över 35 000 ton betong
200000
Avlägsnat över 200 000 kilo mossa från tak

RoofTop - Framtidens tak med fokus på innovation och kreativitet

RoofTop strävar efter att vara en pionjär inom takbranschen genom att integrera innovation och kreativitet i vårt arbete. Vi tar vara på moderna teknologier och nyskapande idéer för att skapa taklösningar som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Vårt mål är att överträffa förväntningarna hos våra kunder genom att erbjuda unika och hållbara takalternativ.

Design och estetik

Vi är passionerade för att skapa tak som inte bara skyddar byggnader, utan också blir en integrerad del av dess estetiska helhet. Med en kombination av noggrann planering och kreativ design strävar vi efter att skapa unika taklösningar som passar perfekt till varje projekt. Våra tak blir verkliga konstverk som förhöjer både utseendet och värdet på byggnaderna.

Innovation och teknologi

På RoofTop omfamnar vi innovation och ny teknologi för att ta takbranschen till nya höjder. Vi utforskar och implementerar avancerade material, smarta lösningar och hållbara metoder för att skapa tak som är effektiva, energisnåla och miljövänliga. Genom att vara i framkant av teknologiska framsteg kan vi erbjuda våra kunder de mest innovativa taklösningarna på marknaden.

Kvalitet och hållbarhet

På RoofTop är kvalitet och hållbarhet våra främsta fokusområden. Vi använder endast högkvalitativa material som är hållbara och tåliga nog att stå emot olika väderförhållanden. Våra tak är byggda för att vara långvariga och motståndskraftiga mot slitage. Genom noggrann kontroll och övervakning säkerställer vi att varje tak som vi levererar uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Hållbar framtid

RoofTop är engagerade i att bidra till en hållbar framtid genom att erbjuda taklösningar som minskar miljöpåverkan och främjar energieffektivitet. Vi använder återvinningsbara material och främjar gröna initiativ för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Genom att investera i solenergi och andra förnybara energikällor strävar vi efter att skapa tak som aktivt bidrar till att minska koldioxidutsläppen och främja hållbarhet.

Caroline Andersson

VD för RoofTop

RoofTop AB Stockholm

Registrerad på marknaden sedan 1966
Org.nr: 123456-789

Besöksadress: Demogatan 1
Ort: 123 45 Stockholm
Län: Okänt län

Nyhetsbrev
Tjänster

Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön och väljer noga ut material som är skonsamma för naturen.
Våra miljövänliga taklösningar innefattar rengöring av taket för att förlänga dess livslängd. Vi utför alltid kostnadsfri inspektioner så tveka inte att kontakta oss för mer information.