Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra våra kunder nöjda och deras tak redo för kommande år. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och bygga starka relationer. Vårt mål är att leverera enastående resultat och erbjuda professionell service som är skräddarsydd efter varje kunds unika behov och önskemål.

Professionell takrengöring och takbehandling

RoofTop erbjuder en omfattande takrengörings- och takbehandlingstjänst för att återställa och förlänga livslängden på ditt tak. Vi använder specialutrustning och miljövänliga metoder för att ge ditt tak en ny fräschör och skydd mot påväxt av mossa och alger.

Vår högtrycksutrustning och rena vatten gör det möjligt för oss att utföra effektiv takrengöring utan användning av skadliga kemikalier. Vi tar bort mossbeläggningar och lav som har fäst sig på taket och återställer dess naturliga skönhet.

Om ditt tak är över 10-12 år rekommenderar vi en takbehandling för att ge extra skydd och förlänga takets livslängd. Vår takbehandling inkluderar en noggrann rengöring av taket följt av applicering av en specialformulerad vätska som effektivt avvisar moss- och algtillväxt under lång tid. Vi erbjuder även impregnering och målning av taket för extra skydd och en förnyad estetik.

När vi utför takmålning använder vi en avancerad metod för att ge nytt liv åt gamla takpannor. Vi rengör, förseglar och målar takpannorna med en vattenbaserad färg som är anpassad för det nordiska klimatet. Vår målningsteknik ger ditt tak ett fräscht utseende och skydd mot fukt och smuts i många år framöver.

Vi erbjuder även möjligheten att välja en ny färg för ditt tak vid målningen, vilket ger dig möjlighet att förnya takets utseende och anpassa det efter din personliga smak. Efter vår takbehandling och takmålning kommer ditt tak att se ut som nytt och vara motståndskraftigt mot väder och vind.

RoofTop AB Stockholm

Registrerad på marknaden sedan 1966
Org.nr: 123456-789

Besöksadress: Demogatan 1
Ort: 123 45 Stockholm
Län: Okänt län

Nyhetsbrev
Tjänster

Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön och väljer noga ut material som är skonsamma för naturen.
Våra miljövänliga taklösningar innefattar rengöring av taket för att förlänga dess livslängd. Vi utför alltid kostnadsfri inspektioner så tveka inte att kontakta oss för mer information.