OM FÖRETAGET

Vi på RoofTop är experter på takmålning och renovering.
Vi har varit verksamma inom branschen i många år och har hjälpt ett stort antal kunder att förnya sina tak. Vårt dedikerade team använder sig av beprövade metoder och högkvalitativa material för att leverera resultat av högsta kvalitet.
Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje unikt takprojekt.
Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert.

about img

Utmärkt kundservice

Vi strävar efter att ge dig en enkel och smidig upplevelse genom hela processen med dina önskemål i fokus. Vi erbjuder transparenta priser och tydlig kommunikation under hela arbetet. Vårt mål är att säkerställa att varje jobb blir så bra som möjligt för dig varje gång du anlitar oss.

Kvalitet

Vi är stolta över att alltid leverera våra uppdrag med högsta kvalitet. Vår målsättning är att ha nöjda kunder och som ett pålitligt, prisvärt och trevligt företag inom takrenoveringar har vi byggt upp ett gott rykte. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitet och miljö och tar alltid ett helhetsansvar vid större renoveringsprojekt.

Flexibilitet

Vi är alltid flexibla och anpassningsbara för att möta våra kunders specifika behov. Vi förstår att varje uppdrag är unikt och olika kunder har olika behov och förväntningar. Genom att ha en öppen dialog och använda vår expertis kan vi hitta lösningar som passar bäst för varje enskild kund.

Engagemang

Vi betraktar våra nöjda kunder som våra bästa ambassadörer. Vi strävar efter att uppnå kundens fulla belåtenhet, eftersom vi inte är nöjda förrän du är det. Våra nöjda kunder ger oss det bästa betyget och förtroendet när nya kunder kontaktar oss. Vid förfrågningar om offert kan vi alltid ge referensprojekt och kontaktpersoner för att bevisa vår pålitlighet.

Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra våra kunder nöjda och deras tak redo för kommande år. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och bygga starka relationer. Vårt mål är att leverera enastående resultat och erbjuda professionell service som är skräddarsydd efter varje kunds unika behov och önskemål.

Varför Välja Oss?

Med över 10 års erfarenhet kan vi med säkerhet säga att vi vet hur man tar hand om taket på ett effektivt och pålitligt sätt. Vi strävar alltid efter att lämna våra kunder nöjda och skapa ett leende på deras läppar. Vi är stolta över att erbjuda enastående tjänster och kundservice som överträffar förväntningarna.

1000000
Över 1 miljon m² målade tak
5500
Över 5500 genomförda takinspektioner
35000
Sparat över 35 000 ton betong
200000
Avlägsnat över 200 000 kilo mossa från tak

Online Digital Inspektion - bekvämlighet och säkerhet i ett!

Vi är stolta över att introducera vår nya tjänst, Online Digital Inspektion, som en del av vårt åtagande för att erbjuda dig en enklare och tryggare upplevelse. Nu behöver du inte längre invänta ett personligt besök, istället kan vi utföra inspektionen på distans genom användning av moderna kommunikationsplattformar som Google Meet.

Men det finns mer än bara bekvämlighet bakom denna banbrytande lösning. Med vårt miljöfokus i åtanke har vi upptäckt att den digitala inspektionen kan göra en betydande skillnad för vår planet. Genom att välja den digitala vägen kan vi spara avsevärd reskostnad och reducera vårt ekologiska fotavtryck. Tidigare har våra traditionella inspektioner medfört cirka 3000 mils körning per år för att säkerställa att ditt tak uppfyller kraven för en målning. Genom att byta till en digital inspektion kan vi både spara ekonomiska resurser och skapa en positiv miljöpåverkan.

Vi på RoofTop är glada över att kunna erbjuda denna innovativa och hållbara lösning till våra kunder. Med Online Digital Inspektion kan du snabbt och enkelt få en kvalitetsbedömning av ditt tak utan att behöva bekymra dig om tid, resor eller onödiga miljöutsläpp. Vi tar steget in i framtiden och vi vill att du ska vara en del av denna resa.

Kontakta oss idag för att boka din första Online Digital Inspektion och ta del av bekvämlighet, säkerhet och miljömedvetenhet på en ny nivå.

RoofTop AB - För en grönare och mer bekväm framtid.

5/5 Stjärnor - Fantastisk Takrenovering och Målning!


Kontakta Oss enkelt genom detta formulär för dina tankar och funderingar.

RoofTop AB Stockholm

Registrerad på marknaden sedan 1966
Org.nr: 123456-789

Besöksadress: Demogatan 1
Ort: 123 45 Stockholm
Län: Okänt län

Nyhetsbrev
Tjänster

Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön och väljer noga ut material som är skonsamma för naturen.
Våra miljövänliga taklösningar innefattar rengöring av taket för att förlänga dess livslängd. Vi utför alltid kostnadsfri inspektioner så tveka inte att kontakta oss för mer information.