OM FÖRETAGET

Vi på RoofTop är experter på takmålning och renovering.
Vi har varit verksamma inom branschen i många år och har hjälpt ett stort antal kunder att förnya sina tak. Vårt dedikerade team använder sig av beprövade metoder och högkvalitativa material för att leverera resultat av högsta kvalitet.
Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje unikt takprojekt.
Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert.

about img

Utmärkt kundservice

Vi strävar efter att ge dig en enkel och smidig upplevelse genom hela processen med dina önskemål i fokus. Vi erbjuder transparenta priser och tydlig kommunikation under hela arbetet. Vårt mål är att säkerställa att varje jobb blir så bra som möjligt för dig varje gång du anlitar oss.

Kvalitet

Vi är stolta över att alltid leverera våra uppdrag med högsta kvalitet. Vår målsättning är att ha nöjda kunder och som ett pålitligt, prisvärt och trevligt företag inom takrenoveringar har vi byggt upp ett gott rykte. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitet och miljö och tar alltid ett helhetsansvar vid större renoveringsprojekt.

Flexibilitet

Vi är alltid flexibla och anpassningsbara för att möta våra kunders specifika behov. Vi förstår att varje uppdrag är unikt och olika kunder har olika behov och förväntningar. Genom att ha en öppen dialog och använda vår expertis kan vi hitta lösningar som passar bäst för varje enskild kund.

Engagemang

Vi betraktar våra nöjda kunder som våra bästa ambassadörer. Vi strävar efter att uppnå kundens fulla belåtenhet, eftersom vi inte är nöjda förrän du är det. Våra nöjda kunder ger oss det bästa betyget och förtroendet när nya kunder kontaktar oss. Vid förfrågningar om offert kan vi alltid ge referensprojekt och kontaktpersoner för att bevisa vår pålitlighet.

Ansvar och Säkerhet

Säkerhet och ansvar

Vi på RoofTop tar säkerhet och ansvar på största allvar när vi arbetar på höga höjder. Som fastighetsägare kan du vara trygg i att vi följer regler och lagar för att utföra vårt arbete på ett professionellt och säkert sätt. Vi har kompetenta arbetare som är välutbildade och vet vad som krävs för att garantera ett tryggt arbetsmiljö för alla inblandade.

Utbildning och kompetens

Vi på RoofTop är dedikerade till att säkerställa att vårt team är utbildat och har den nödvändiga kompetensen för att utföra arbetet på höga höjder. Våra medarbetare har genomgått utbildning och har tillstånd från Arbetsmiljöverket för rengöring och behandling av olika takmaterial. Vi är också utbildade i användning av skyliftar och andra mobila arbetsplattformar samt säkerhetsutrustning för arbete på höga höjder och målarsprutor.

Säkerhetsåtgärder

Vi vidtar olika säkerhetsåtgärder för att säkerställa en trygg arbetsplats och minimera riskerna. Vi placerar informationsskyltar med tydliga anvisningar för säkra gång- och cykelvägar inom arbetsområdet. Dessutom har vi avspärrningar och hänvisningsskyltar för att säkerställa ordning och säkerhet under hela projektets gång. Vi genomför kontinuerlig uppföljning och reviderar säkerhetsåtgärderna vid behov.

Säkerhetsutrustning och riskanalys

Vi på RoofTop förstår vikten av att använda rätt säkerhetsutrustning för att minimera arbetsrelaterade skador. Vi använder alltid anpassad och certifierad säkerhetsutrustning och genomför regelbundna kontroller för att säkerställa att den är i gott skick. Vårt team är välutbildat och följer strikta säkerhetsföreskrifter vid varje uppdrag.

Riskhantering

Innan varje projekt genomför vi en noggrann riskanalys för att identifiera och bedöma eventuella risker. Vi vidtar sedan åtgärder för att minimera och eliminera riskerna för att uppnå en säker arbetsmiljö. Vid större projekt delar vi riskanalysen med kunden och Arbetsmiljöverket för full transparens och samarbete. Även vid mindre projekt använder vi riskanalysverktyg för att säkerställa att vi vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder.

RoofTop AB Stockholm

Registrerad på marknaden sedan 1966
Org.nr: 123456-789

Besöksadress: Demogatan 1
Ort: 123 45 Stockholm
Län: Okänt län

Nyhetsbrev
Tjänster

Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön och väljer noga ut material som är skonsamma för naturen.
Våra miljövänliga taklösningar innefattar rengöring av taket för att förlänga dess livslängd. Vi utför alltid kostnadsfri inspektioner så tveka inte att kontakta oss för mer information.